GadgetsTophistorie

Samsung Freestyle er en ny, alternativ projektor

Samsung Freestyle er en projektor, der kan skyde filmen op på både væggen, loftet og endda ned på gulvet.

Samsung er en af de få store producenter der er fysisk til stede på CES i Las Vegas, og der er allerede kommet en lang række produktnyheder fra koreanerne – blandt andet et enormt MicroLED tv. Nu kommer endnu et nyt produkt på AV-siden – nemlig en ny projektor, der nok ikke ligner en projektor, som du har set den før.

Den nye Freestyle projektor er beregnet til at komme med på farten med sine blot 830 gram. Projektoren kan skyde i stort set alle retninger, hvilket det alternative design muliggør – du kan altså se filmen på loftet, skulle du have den slags lyster.

Automatiske indstillinger

Freestyle registrerer selv, hvilket format billedet skal vises i for at passe på den overflade, projektoren peger på. Teknologien kendes også fra andre projektorer, men med Freestyles format er det endnu vigtigere, at automatisk keystone, som teknologien hedder, er i stand til at lave et billede i det rigtige format, uden at du som bruger skal bruge tid og kræfter på det.

100 tommer billede

Freestyle er i stand til at lave et billede på 100″. Der er indbygget højtaler, og det er muligt at tilføje et eksternt batteri, så du kan have projektoren med på farten og sætte til den til – også når du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

Samsung Freestyle dukker ifølge Samsung op i første kvartal – der er endnu ingen pris på projektoren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.