×
GadgetsTophistorie

Galaxy Ring skal fodre data til en kunstig intelligens

Samsung har afsløret de første billeder af Galaxy Ring, der skal levere data til Samsungs intelligente digitale sundhedsplatform.

Samsung har netop præsenteret en forsmag på en af sine seneste innovationer inden for wearables. Allerede under Unpacked-eventet i januar teasede Samsung for sin Galaxy Ring, og nu er der altså mere nyt om ringen, der sendes på markedet senere i år.

Ringen vil have fokus på sundhed og velvære. Og ikke overraskende vil den intelligente fingerring være fuldt integreret i Samsung Galaxys økosystem af enheder og tjenester.

Ikke mindst skal den levere data til Samsungs Galaxy AI, der til gengæld skal kvittere med forslag til mere velvære og sundhed.

“Som en ny tilføjelse til vores portefølje af wearables vil Galaxy Ring tilbyde brugerne en helt ny måde at forenkle hverdagens velvære og give dem større indsigt og flere måder at forstå sig selv på dag og nat,” skriver Dr. Hon Pak, der er Vice President og chef for Digital Health Team i MX Business.

“Med Galaxy Ring får brugerne en uovertruffen oplevelse under hvert trin af deres wellness-rejse, alt imens de indgår i Samsungs bredere vision for en mere forbundet, integreret og sømløs digital wellness-platform,” skriver han videre.

Han skriver i blogindlæget, der kan læses her, at “nøjagtige, detaljerede og avancerede oplysninger om personlige helbredsforhold er grundlaget for at hjælpe med bedre sporing og handlingsændring”. Ringen skal altså være en manifestation af Samsungs vision om en intelligent digital sundhedsplatform, som vi alle skal levere data til. Og lære af.

Herunder de nye, offcielle billeder af Samsungs kommende fingerring.

Galaxy Ring
Galaxy Ring
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.