×
GadgetsTophistorie

Galaxy SmartTag2 – al magt til brugeren

Galaxy SmartTag2 skal give brugerne mere magt over deres sporingsoplevelse.

Samsung har i dag præsenteret den anden generation af deres sporingstag. Galaxy SmartTag2 har fået nyt design og nye funktioner, der skal give brugerne mere magt over deres sporingsoplevelse.

En af nyhederne er Lost Mode, der giver ejeren mulighed for at indtaste kontaktoplysninger via en besked. Derefter kan enhver, der opdager en genstand med en Galaxy SmartTag2 påsat, bruge sin smartphone til at scanne tagget og se ejerens besked og kontaktoplysninger.

Lost Mode fungerer med alle mobile enheder med NFC-læser og webbrowser.

Samsung har også forbedret Compass View-funktion ved at tilføje pile, der viser retning og afstand til tagget i forhold til brugeren. Denne tilstand er tilgængelig på alle UWB-understøttede Samsung Galaxy-smartphones.

SmartTag2

Galaxy SmartTag2 bevarer mange af de populære funktioner fra Galaxy SmartTag og Galaxy SmartTag+. Den udnytter både Bluetooth Low Energy (BLE) og UWB-funktionerne, og den udnytter Augmented Reality (AR) Find-teknologien til visuelt at guide brugerne hen til deres genstand ved hjælp af deres Samsung Galaxy-smartphone-kamera.

Derudover fungerer Galaxy SmartTag2 inden for en maksimal Bluetooth-rækkevidde på 120 meter og kan styre smarte husholdningsapparater via SmartThings-appen.

Forlænget levetid

Batterilevetiden på SmartTag2 er forlænget til 500 dage, hvilket er en stigning på 50 procent i forhold til forgængeren. Man kan også aktivere en ny  Power Saving Mode, der giver op til 700 dages batterilevetid. Samsung fortæller ikke præcis, hvad det koster af funktionalitet, men vi gætter på, at det tager lidt længere tid at spore tagget.

Det nye tag skulle være i butikkerne allerede i dag, men i skrivende stund er den ikke dukket op på Samsungs hjemmeside.

ProduktFarvePris
SmartTag2Sort299 kr.
SmartTag2Hvid299 kr.
SmartTag2 (4 Pack)Sort + Hvid999 kr.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.