×
Streaming

Game of Thrones-duo fortsætter med ny serie på HBO

David Benioff og D.B. Weiss, der er showrunnerne på Game of Thrones, bliver på HBO, når den populære serie slutter til næste år (eller tidligt i 2019). Lige så snart de sidste optagelser til GoT er slut, kaster de to hovedforfattere sig over serien ’Confederate’, som HBO netop har givet grønt lys.

Den Tredje Amerikanske Borgerkrig

Serien handler om optakten til den Tredje Amerikanske Borgerkrig og foregår i en alternativ virkelighed, hvor det lykkedes Sydstaterne at løsrive sig. I seriens alternative USA er slaveri således stadig en del af hverdagen i de nedre stater og serien kommer til at skildre en bred skare ag karakterer på begge sider af den såkaldte Mason-Dixon Demilitariserede Zone.

Frihedskæmpere og moderne slaveejere

Slaver, frihedskæmpere, slavejægere, abolitionister, journalister samt lederne af et slaveejende storfirma er blandt personerne i det ambitiøse drama, der foruden Benioff og Weiss, der vil fungere som showrunnere, forfattere og producere, vil få Nichelle Tramble Spellman (’Justified’, ’The Good Wife’) og Malcolm Spellman (’Empire’) som henholdsvis medforfatter og executive producer.

Skulle oprindeligt være en film

Ifølge David Benioff og D.B. Weiss har de snakket om ’Confederate’ i årevise og havde oprindelig tænkt historien som en film, men besluttede at ingen andre end HBO kunne give dem mulighederne for at opbygge deres tænkte verden.

’Game of Thrones’ har haft rekordstore budgetter med priser på omkring 100 millioner dollars for én sæson. Men Game of Thrones slår også seer-rekorder og trækker både gode anmeldelser og masser af priser hjem, så mon ikke de to skabere får et flot budget til deres næste satsning.

Game of Thrones fortsætter (muligvis)

HBO slipper dog ikke Game of Thrones og har igangsat udviklingen af fem serier, der foregår i seriens verden, men på andre tidspunkter i den rige historie forfatteren George R.R. Martin har udviklet. Men skulle en eller flere af de fem få grønt lys som serier, så er hverken Benioff eller Weiss tilknyttet nogen af de projekter.

David Benioff og D.B. Weiss
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.