×
HBO MaxStreaming

Gamle kendinge dukker op i Twin Peaks-trailer

Så er anden trailer til Twin Peaks klar, og vi har ikke meget nyt at sige. Det har traileren sådan set heller ikke. Udover at sætte stemningen, så viser den ikke meget. Vi ser lidt mere til byen Twin Peaks og så får vi denne gang også lov til at se mennesker.

Gamle kendinge er tilbage i Twin Peaks

Og hvilke mennesker. Hvis man overhovedet var i tvivl, så bliver den nye sæson af Twin peaks fuld af gamle kendinge, der genoptager deres roller fra dengang. Nogle som Kyle McLachlans FBI agent Dale Cooper og David Lynchs egen rolle som den tunghøre FBI-chef Gordon Cole ser ud til stadig at have samme job, mens den oprindelige series skoleelever er blevet voksne.

Se de første fire afsnit fra start

Hvis du lige som os glæder dig, så er der kun 10 dage til. Og måske skal du overveje at tage fri fra arbejde, hvis du er sand fan. Twin Peaks får premiere på HBO Nordic mandag den 22. maj, og HBO oplyser, at de to første afsnit bliver lagt ud tidligt om morgenen, hvorefter 3 og 4 følger senere på dagen. Hvert afsnit varer 60 minutter, og der bliver 18 afsnit i alt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.