×
Gadgets

Glædelig jul fra iNPUT

Julefreden har sænket sig over det ganske land og under juletræerne ligger elektronik for millioner, klar til at blive pakket ud. iNPUT ønsker en glædelig jul til vores læsere.

Hvis der er én dag, vi elektronik-elskere ser frem til, så er det nok juleaften, hvor der bliver pakket mere elektronik ud end på nogen af årets andre dage. Endnu bedre er måske første juledag, hvor der bliver tid til at installere og pille ved alt det nye.

Vi håber at I alle sammen får de gaver i har ønsket jer – og fortjener – hvad enten der skal sættes strøm til eller ej. Men mest af alt ønsker vi jer en vidunderlig aften. 

Vi glæder os til at levere flere nyheder til jer, når juleosen har lagt sig. Ikke mindst fra CES-messen i Las Vegas, der finder sted i starten af januar.

Rigtig glædelig jul, kære læser!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.