×
Gadgets

Glædelig jul fra iNPUT

Nu har julefreden forhåbentlig sænket sig, gadget-gaverne pakket ind og gjort klar til at blive lagt under juletræet. Vi, her på iNPUT, vil lige benytte lejligheden til at ønske dig, kære læser, en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Det har været et fantastisk år for alle os, der holder af dimser. Internet Of Things og Smart Home-teknologien er endelig blevet mainstream, så selv IKEA har IoT-enheder på hylderne. De digitale assistenter bliver flere og klogere — Alexa nåede til Danmark på falderebet — og vi har pludselig fået masser af muligheder for mobile betalinger med både Mobile Pay, Apple Pay og Fitbit Pay.

Nå, ja, og Apple fik langt om længe lanceret en iPhone, der ikke lignede den fra de tidligere tre år ?

Et spændende 2018

På en mere intern note kan vi her på iNPUT glæde os over, at vi i løbet af 2017 har fordoblet antallet af besøgende på hjemmesiden, ligesom vores magasin-app får stadig flere abonnenter. Det er vi jublende taknemmelige for, kære læser.

Vi er også taknemmelige for den opbakning vi møder hos jer, både i form af tilkendegivelser og kritik. Sidstnævnte skal til for at vokse.

Vi kan love, at vi lytter og i løbet af 2018 vil du kunne se helt konkrete tiltag, baseret på dine og andre læseres gode ideer. Det kommer du til at høre mere om.

Med ønsket om alt det bedste til dig og din familie — rigtig glædelig jul.

Venlig hilsen

Redaktionen på iNPUT

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.