GadgetsTophistorie

Google åbner sin første butik i New York til sommer

Google har udmeldt, at de åbner sin første butik i New York til sommer.

Til sommer slår Google dørene op for den første fysiske Google-butik i verden. Butikken åbner i Chelsea-området i New York.

“I dag præsenterer vi vores planer om at åbne Googles første fysiske detailbutik nogensinde i en af verdens største byer: New York. Den nye Google Store i Chelsea vil være et sted, hvor kunderne kan opleve vores hardware og tjenester på en hjælpsom måde. Vi åbner vores døre for offentligheden i sommeren 2021.” Lyder det fra Google.

Ifølge Google vil butikken være “et sted, hvor kunderne kan opleve vores hardware og tjenester på en hjælpsom måde.”

I Google Store vil kunderne være i stand til, at gå på opdagelse og købe et bredt udvalg af produkter fra Google. Dette er alt fra Pixel-telefoner til Nest-produkter, Fitbit-enheder, samt Pixelbooks med mere. Kunderne kan desuden også bestille online på GoogleStore.com og hente deres ordre i butikken.

Eksperter vil også stå til rådighed for at hjælpe besøgende med, at få mest muligt ud af deres enheder. Dette kunne eksempelvis være fejlfinding af problemer, reparation af produkter, eller hjælp med opsætning af enheder.

Placeringen af Google butikken i New York var et logisk valg, da det bliver en del af Googles campus i Chelsea-kvarteret, som er hjemsted for mange af virksomhedens 11.000+ medarbejdere i NYC. Google har været i New York i de sidste 20 år, og de ser butikken som en naturlig forlængelse af sit mangeårige engagement i byen.


Læs også: Spotify åbner endelig op for download af musik til Apple Watch

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.