×
Gadgets

Google går i struben på iPhone XS i ny reklame

I en række sammenlignende billeder sættes iPhone XS til vægs af Googles Pixel 3-telefon med Night Sight-funktionen.

Både Samsung og Huawei har tidligere kørt reklamer, der ”mobber” Apple og iPhone, og nu melder Google sig i koret med en ny kampagne for sin Pixel 3-telefon. Google har for nyligt lanceret kamerafunktionen Night Sight som en softwareopdatering og den giver, ifølge Google, baghjul til iPhone XS. 

Kampagnen sammenligner aften- og natbilleder taget med en iPhone og en Pixel 3-telefon, og som det ses er der væsentlig forskel. På billedet fra iPhone kan man knapt se kvindens ansigt.

Klik for større billede.

Selv om der på billedet står “Phone X”, så afslører teksten i nederste venstre hjørne, at billedet angiveligt er taget med en iPhone XS.

Kampagnen kører Google på sin Made by Google-twitterkonto og ud over kvinden i Chinatown, har Google også udsendt en variant med et hus. Det kan ses nedenfor.

Night Sight benytter maskinlæring til justere farverne i aftenbilleder. Teknologien sammensætter også det endelige billede af en række skud, så eventuelle rystelser fjernes digitalt.

Hos det toneangivende kameratestsite DXoMark giver man i øvrigt iPhone XS en bedre karakter end Pixel 3. Men testen er lavet inden Google frigav Night Sight-opdateringen.

Googles Pixel 3-telefon er ikke officielt på markedet i Danmark, men kan alligevel erhverves i adskillige netbutikker, der henter den hjem fra udlandet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.