Pixel
Gadgets

Google event i dag – her kan du se med!

Google gør klar til lancering af nye produkter her i eftermiddag - måske endda Pixel telefoner til Danmark! Du kan følge med her.

Her til morgen kom nyheden om, at Google lancerer deres højttalere i Danmark – i øvrigt næsten oveni, at Google Assistant også bliver lanceret på dansk. Med andre ord opruster Google i Danmark. Spørgsmålet er så, om det hele munder ud i, at vi i dag også får nyheden om, at Googles Pixel-telefoner også officielt kommer til salg her i landet? Der er ting der taler for og imod.

Dette taler for

Tidligere har Google Assistant ikke været at finde på dansk. Det i sig selv har måske været et argument for, at Pixel heller ikke skulle lanceres her i landet. Men nu findes både højttalere og Assistant i Danmark, så måske det hjælper på lysten til at lancere Pixel 3 også? Samtidig er det tydeligt, at konkurrencen fra især Amazon Alexa og Amazon i det hele taget, der også snart holder sit indtog på det danske/nordiske marked er noget, der kan få Google til at rykke sig – og en telefon med eget brand er helt klart en af de ting, der gør tilstedeværelsen i et land meget større.

Det taler imod

Indtil nu har ingen af vores kilder i telebranchen nævnt muligheden for, at Pixel 3 bliver lanceret på det danske marked. Når der ingen rygter er overhovedet kan det tyde på, at der ikke er planlagt en officiel lancering hos de store danske detailkæder og teleoperatører. Desværre er dette nok det mest realistiske. I så tilfælde vil du dog stadig kunne købe telefonen hos en del danske webshops der parallelimporterer den. Og det kan du i øvrigt roligt gøre, for der er ingen problemer med hverken understøttelse af sprog eller netværk i Danmark.

Kl. 17.00 dansk tid går det løs i New York – og du kan se hele eventet øverst i denne artikel, hvor vi har et stream fra New York.