TeknologiTophistorie

Garanti for Google-nyheder den 10. maj

Der er garanti for spændende nyheder, når den årlige Google I/O udviklerkonference løber af stablen den 10. maj.

Google har nu annonceret datoen for deres årlige udviklerkonference med navnet I/O. 2023-udgaven åbner den 10. maj og vil blive streamet på nettet. Fokus ser ud til at være på kunstig intelligens, men der er garanti for masser af nyheder, når Sundar Pichai og kompagni går på scenen.

Forvent eksempelvis at høre masser af nyt om Bard, der er Googles modsvar til populære ChatGPT. Men også kunstig intelligens, der kan skabe billeder eller endda skrive kode til apps. Det er ikke længe siden, Google løftede sløret for MusicLM, der er musikkens svar på ChatGPT.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Google I/O er typisk også stedet, hvor Google deler de første dybe informationer om den kommende Android-version, i dette tilfælde Android 14. Ofte er der også nye hardware-præsentationer på konferencen.

Rygterne siger, at vi vil få nyt om Pixel 7a og Pixel Fold-telefonerne. Ligesom det er muligt at vi hører om en kommende Pixel-tablet.

Google I/O
Google I/O hjemmesiden.

Google I/O-hjemmesiden viser nedtællingen og andre oplysninger. Alt sammen arrangeret i fliser med plads til meddelelser, der ligner det, der kan findes på en mobilenhed.

Her kan man i øvrigt også lave sin egen musik, ved at vælge mellem en række beats og lyde.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.