×
Fremtidens Hjem

Google klar med ny Google Home Hub

En skærm med en højttaler indbygget - eller omvendt. Google Home Hub er Googles nye centrum i det digitale hjem

Google opruster igen på hardware – denne gang med en kombination af en skærm og en højttaler – med indbygget Google Assistant. Google Home Hub hedder vidunderet.

Home View samler enheder

Apple har HomeKit – nu har Google noget tilsvarende i Home Hub, som de kalder Home View. Det fungerer på ca. samme måde, så man eksempelvis kan kontrollere Hue enheder eller – selvfølgelig – Googles egne Nest enheder. Over 2.000 producenter laver allerede enheder, der er kompatible med Home View.

God i køkkkenet

Ifølge Google selv vil Hub være perfekt i køkkenet. Den vil kunne styres via stemmen og vise bunker af opskrifter og videoer til at akkompagnere amatørkokken. På den måde slipper man for fedtede fingre på skærmen.

Intet kamera

Google har med vilje undladt at tilføje et kamera til Home Hub – på den måde mener de, at folk vil være mere trygge ved at bruge hubben.

Om aftenen slukker skærmen desuden automatisk så den ikke generer med lyset. Home Hub kan også sættes til “downtime”, hvor den ikke interagerer med nogen – undtagen selvfølgelig alarmer og andet vigtigt.

Digitalt fotoalbum

Kan du huske de digitale fotorammer, der var det nye sort i forrige årti? Det bliver genoplivet i Hub – som dog også er blevet lidt klogere. Eksempelvis viser den ikke dårlige billeder – den finder selv ud af, hvilke billeder er gode nok til at blive vist på skærmen.

Billig Home Hub?

Prisen på Google Home Hub er ganske billig – faktisk koster den kun 149$ eller ca. 1.000 danske kroner. Det er endnu ikke sikkert, at hubben bliver lanceret i Danmark – vi følger naturligvis op på sagen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.