GadgetsTophistorie

Google lancerer Nest Wifi Pro

Google opdaterer sit trådløse routersystem med Nest Wifi Pro, der lover hurtige hastigheder i ethvert hjørne af dit hjem.

Den rygtede lancering af Nest Wifi Pro er nu officiel. Den bringer understøttelse af standarden WiFi 6E og lover hurtige hastigheder overalt i hjemmet.

Én router dækker ifølge Google op til 120 kvadratmeter, mens en tre-pak dækker hele 320 kvadratmeter. Enhederne understøtter IEEE 802.11s mesh-Wifii, der optimerer mesh-systemet, så dine enheder uhindret hopper mellem de enkelte mesh-punkter.

Specifikationer

  • Proaktiv båndstyring – leder dine enheder til de radiokanaler med det bedste signal
  • Understøttelse af Matter
  • Wi-Fi 6E, 802.11ax Wi-Fi-standard
  • Kan håndtere op til 300 forbundne enheder pr. netværk
  • Familiebeskyttelse, bl.a. børnesikring
  • To Ethernet-porte understøtter hastigheder på 1 Gbit/sek. med ledning pr. router

Nest Wifi Pro vil understøtte Matter, når det forventeligt snart begynder at rulle ud. Matter er en ny fælles smarthome standard, som er støttet af både Apple, Google, Sonos, Samsung og mange, mange flere. Det skulle forhåbentligvis betyde at enheder på tværs af fabrikanter kan tale sammen uden besvær og her kan Googles nye Nest-enheder således agere hub for understøttede Matter-enheder.

Dernæst understøtter de Thread-standarden, der er en trådløs standard specifikt udviklet mod smarthome og IoT (Internet of Things). Altså alt fra smartlys til gardiner, der kræver en forbindelse til internettet, så de kan styres online. Thread gør kommunikationen mellem enhederne lettere og Nest Wifi Pro kan hjælpe med at øge signalet og sikre fejlfri kommunikation, dine enheder imellem.

Datastrømmen imellem Nest Wifi Pro kan klares enten trådløst eller via kabel, som det kendes fra de fleste eksisterende mesh-systemer.

Du kan forudbestille dem allerede nu via blandt andet Google Store med levering i slutningen af oktober. Én enhed har en pris på 1.799 kroner, mens en pakke med tre har en pris på 3.499 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.