Pixel
Gadgets

Google lancerer Pixel 3

Googles nye flagskib hedder, helt som ventet, Pixel 3 - men den bliver ikke lanceret officielt i Danmark endnu.

Der var ikke mange egentlige nyheder, da Google her til aften lancerede Pixel 3 – langt det meste var allerede sluppet ud på nettet i forvejen. Ikke desto mindre var der et par små ting der ikke var sluppet ud.

To modeller

Pixel 3 kommer i to udgaver, Pixel 3 og Pixel 3 XL. Telefonen kommer i tre farver: sort, hvid og en meget lys pink.  Pixel 3 er 5,5″ og Pixel 3 XL har en skærm på 6,3″. Udover det er der ikke meget forskel på de to modeller – udover formentlig prisen. (Der er endnu ingen pris på XL.)

Telefonsælgere? Ikke længere

En ny funktion betyder, at telefonen nu vil transskribere samtaler – og den svarer selv telefonen – så brugeren slipper altså for at forholde sig til en telefonsælger – faktisk kan telefonen selv sige til sælgeren, at der ikke er interesse – og bede ham/hende slette ejeren fra deres database. Smart!

Billeder i mørke? No problem

Kameraet i Pixel 2 var, da telefonen dukkede op på markedet, det allerbedste kamera. Google pralede ved lanceringen af den nye topmodel med, at det nye kamera igen vil tage kronen for det bedste kamera på en mobiltelefon, omend det bliver en hård kamp at forsøge at slå Huawei med deres kommende flagskib Mate 20 Pro som lanceres d. 16 oktober.

I mørke skulle en ny version af HDR+ levere endnu bedre billeder – og tager man Googles egen sammenligning med Apples iPhone XS for gode varer, bliver det nærmest magisk.

Generelt er der virkelig fokus på kameraet i den nye telefon – rigtigt mange funktioner har nu fået AI funktionalitet – eksempelvis er Google Lens blevet endnu klogere og hurtigere, og kan finde produkter realtime – blot du peger på produktet med kameraet.

Trådløs opladning

Pixel 3 kommer – endelig – med trådløs opladning. Derudover lancerede Google også Pixel Stand, en oplader hvor telefonen placeres for at lade. Samtidig får den en del af de funktioner, Google også introducerede i Home Hub her til aften – eksempelvis fungerer den som billedramme.

Pixel 3 koster 799$  i USA (der er ingen pris på XL endnu), og kommer i 12 lande – deriblandt fire nye. Men desværre var Danmark ikke på listen.