×
GadgetsTophistorie

Google lancerer Pixel 7a

Google har netop lanceret Pixel 7a, der byder på mange af de samme funktioner som storebroren Pixel 7.

Google har netop lanceret Pixel 7a, der byder på mange af de samme funktioner som storebroren Pixel 7.

Efter længere tids rygter og spekulationer er Googles nyeste og mest prisvenlige telefon her.
Pixel 7a udmærker sig ved at have mange af de samme specifikationer som Pixel 7 – bare til en lavere pris.

Tensor G2 chip og 90 Hz skærm

Sammenlignet med forgængeren, har Pixel 7a fået mange opgraderinger. Telefonen kører nu med Googles Tensor G2 chip og har samtidigt fået en 6,1″ OLED 90 Hz skærm, der gør interaktionen med telefonen mere flydende, kontra 60 Hz skærmen i Pixel 6a. Designet er næsten det samme som Pixel 7, pånær at Pixel 7a er en anelse mindre og har en bagside i plastik, fremfor i glas.

Batteriet er på 4.385 mAh med understøttelse af 18W opladning. Som noget nyt i Pixel a-serien, er der også understøttelse af 18W trådløs ladning.

Pixel 7a kommer i farven sort, hvid og blå. En speciel farve “koral” kan kun købes på Google Store.

64 MP kamera

Pixel 7a har et kamerasystem på bagsiden bestående af to kameraer. Det primære kamera en 64 MP linse med OIS og 8x Super Res Zoom sammen Derudover er der et 13 MP ultrawide-kamera. På forsiden er der et 13 MP selfiekamera.

Pixel-telefonerne har desuden adgang en række særlige funktioner i Google Photos-appen, herunder Magic Eraser, Night Sight, Real Tone og Photo Unblur.

Pris og lancering

Den vejledende pris for Google Pixel 7a med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads er 3.999 kroner. Telefonen kan købes fra i dag af i farven sort, hvid og blå og koral.


Læs også: Motorola snart klar med ny foldbar Razr-telefon

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.