×
GadgetsTophistorie

Pixel 7a afsløret på en række billeder

For ikke ret lang tid siden, dukkede specifikationerne op for Pixel 7a. Denne gang har vi nu en række formodede billeder af telefonen. Billederne stammer fra @onleaks.

Pixel 7a’s design minder meget om Pixel 7, hvilket også var tilfældet med Pixel 6a og Pixel 6. Kanterne rundt om skærmen ser dog ud til at være en anelse tykkere.

Tensor G2 chip og 90Hz skærm

Specifikationerne blev afsløret ved et tidligere rygte, og de ser ret fornuftige ud. Pixel 7a forventes nemlig at få samme Tensor G2 chip som storebrødrene. Skærmen får også en opgradering fra 60Hz til 90Hz. Kameraet siges også at få et markant løft ift. forgængeren.

Læs mere om dette her: Rygte: Pixel 7a får markant bedre kamera

Ukendt pris og lancering

Det vides endnu ikke hvornår Google lancerer telefonen, eller hvad prisen bliver – men det bliver muligvis i første kvartal 2023. Såfremt telefonen lander i nogenlunde samme prisleje som Pixel 6a, tyder det på at blive god value-for-money.


Læs også: iPhone 14 Pro: Uroligheder i Kina rammer produktionen hårdt

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.