×
GadgetsTophistorie

Rygte: Pixel 7a bliver dyrere end forgængeren

Ifølge et nyt rygte, vil Google efter sigende prissætte den kommende Pixel 7a en anelse højere end forgængeren.

Rygterne har efterhånden svirret i et stykke tid og nu peger alt næsten på, at Googles prisvenlige alternativ i Pixel 7-serien lanceres snart.

Det tydes også på, at Pixel 7a bliver dyrere end Pixel 6a. Den forventede pris bliver på 499 dollars – en stigning på 50 dollars, ifølge 9to5Google. Pixel 6a blev lanceret i Danmark til 3.699 kroner, så Pixel 7a kommer højest sandsynligt til at koste omkring de 4.000 kroner.

Tensor G2 chip og 90 Hz skærm

Google Pixel 7a lyder til at blive en fornuftig telefon til pengene, hvis man skal tro de rygtede specifikationer. Telefonen siges nemlig at få en Tensor G2 chip – samme chip som i Pixel 7 og 7 Pro, samt en 90 Hz skærm, hvilket bliver en opgradering over skærmen på 60 Hz i Pixel 6a.

Kameraerne på bagsiden kommer til at bestå af et nyt 64 MP primær linse, samt et 13 MP ultrawide-kamera.

Designet kommer til at minde en del om Pixel 7 og farveudvalget kommer til at bestå af fire farver: Charcoal, Snow, Sea og Coral.

Pixel 7a i farven “Charcoal”

Præsenteres under Google I/O i maj

Lanceringen af Pixel 7a vil finde sted under den årlige Google I/O konference, der i år finder sted den 10. maj. De seneste rygter har også peget på at den længe ventede Pixel Fold, vil blive præsenteret under eventet og lanceres i juni måned. Pixel Fold bliver Googles første foldbare telefon, i stil med Samsung Galaxy Z Fold.

Google har ikke udmeldt noget officielt endnu, så dette er selvfølgelig kun rygter indtil videre.


Læs også: Xiaomi klar med ultimativ flagskibstelefon: Xiaomi 13 Ultra

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.