×
Gadgets

Medier: Google Pixel er verdens bedste Android

Googles nye Pixel-smartphones er de bedste Android-mobiler på markedet og matcher Apples iPhone på næsten alle punkter. Det er konklusionen, når man læser anmeldelserne af telefonerne hos de toneangivende amerikanske tech-sites. Specielt kameraet og den rene Android-oplevelse imponerer. Men de er også stort set alle enige om, at Google Pixel er for dyr og at den burde have været vandtæt.

Vi har lavet et sammendrag:

Wireds David Pierce er svært begejstret. Efter hidtil at have anbefalet sin omgangskreds at købe iPhone, så har Pixel fået ham til at ændre mening:

“Pixel har samme gode udseende og samme kompetencer som iPhone, med et virkelig godt kamera og masser af innovative apps og tjenester. Den ændrer mit svar på spørgsmålet, jeg oftest hører: Hvilken telefon skal jeg købe? Du skal købe en Pixel.”

David Pierce brokker sig dog over, at Pixel ikke er vandtæt. Det bør enhver moderne telefon være, mener han. Digital Trends stemmer i og brokker sig også over prisen, men er ellers meget positive. Malarie Gokey indleder Digital Trends-anmeldelsen med:

“Googles Pixel XL er den Android-telefon, vi altid har ønsket os. Den er lige så lækker, kraftfuld og nem at opdatere som iPhone.”

The Verges Walt Mossberg, der er kendt som en langvarig Apple-fan, er også begejstret – om end knapt så overbevist:

“Google Pixel er komfortabel og og praktisk; hurtig og flydende; tager virkelig gode billeder; og den er forbundet til et stærkt økosystem. Pixel er uden sammenligning den bedste Android-telefon, jeg har testet. Pludselig er man ikke længere tvunget til at vælge mellem Apple og Samsung, hvis man vil have en premium-telefon.”

Mossberg er primært begejstret for Googles virtuelle assistent, Assistant, som han mener er Apples Siri langt overlegen. Derimod er han – som den eneste i feltet – skuffet over batterilevetiden.

Engadget er ikke begejstrede for hverken pris eller design, men det ødelægger ikke det samlede billede:

“Dette er ikke bare godt første forsøg på at lave smartphones; dette er gode smartphones, punktum, og alle de andre Android-smartphone-producenter burde være en lille smule bekymrede.”

Danmark snydes

Trods de mange roser er der ikke umiddelbart planer om at Pixel-telefonerne sættes til salg herhjemme.

“Som det ser ud lige nu, kommer Google ikke til at introducere Pixel og Pixel XL på det nordiske marked,” fortalte Michael West, der er salgsdirektør i Elgiganten, til MereMobil.dk tidligere på måneden. Et kig på Googles danske butik viser da også, at der kun er streaming-enheder på hylderne herhjemme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.