×
GadgetsTophistorie

Google Pixel tablet er blevet lækket på Facebook

Google har endnu ikke udmeldt en lanceringsdato for Pixel Tablet, men nu er den blevet set på Facebook.

Pixel Tablet har efterhånden været ventet i et stykke tid, efter at den blev afsløret tidligere på året. Google har dog endnu ikke nævnt noget om vedrørende en lanceringsdato. Det kunne dog tyde på at vi ikke er så langt fra, eftersom den er dukket op på Facebook.

Googles kommende tablet er nemlig blevet set på Facebook Marketplace i USA, hvor både tablet, docking-station og strømforsyning er på billedet.

  • Google-Pixel-Tablet-leak-Facebook
  • Google-Pixel-Tablet
  • Google-Pixel-Tablet-med-dock

I opslaget står der “pre-release 2023”, hvilket må tyde på, at det ikke er den endelige version. Præcis hvornår den lanceres i 2023, vides ikke.

Pixel Tablet forventes at have en skærm på 10″-11″, hvor den bliver drevet af Tensor G2-chippen, ligesom i Pixel 7-serien. Docken kan både oplade og fungere som en højtaler. I princippet er Pixel Tablet altså en større og kraftigere Nest Hub, der kan afkobles fra docken.

Læs også: Officielt: OnePlus 11 lanceres i februar 2023

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.