×
GadgetsTophistorie

Google Pixel Tablet: Ny information lækket

Vi nærmer os den forventede introduktion af Google Pixel Tablet, men nu er der dukket ny information op via. et læk på Amazon.

Nye informationer om Googles efterhånden længe ventede Pixel Tablet er dukket op, igennem et læk på Amazon.

Pixel Tablet blev nemlig set for en kort stund på Amazon Japan, hvor billeder, pris og specifikationer fremgik.

Specifikationer og pris

Ifølge lækket får den en 10,95″ IPS-skærm med en opløsning på 2560x1600p og en lysstyrke på 500 nits.

Drivkraften bliver en Tensor G2-chip, sammenkoblet med 8GB RAM. Lagerpladsen er på henholdsvis 128 GB eller 256 GB. Batteriet er på 27 Wh og skulle give op til 12 timers brug.

WiFi 6, UWB (Ultra Wideband) og Bluetooth 5.2 er også understøttet. Derudover er der to kameraer på 8MP, et på forsiden og et på bagsiden.

Prisen på Amazon Japan var opgivet til 80.000 yen. I Europa bliver prisen angiveligt på omtrent 680 euro for en Pixel Tablet inkl. dock, ifølge Winfuture. Direkte omregnet giver det i omegnen af 5.000 kroner, uden moms og afgifter. Den lander formentlig i butikkerne den 20. juni.

Introduceres i morgen

Det forventes at Google vil introducere flere nye produkter under Google I/O i morgen, herunder Pixel 7a, Pixel Fold og Pixel Tablet.

Præsentationen af de nye Google-produkter finder sted den 10. maj kl. 19:00 dansk tid.


Læs også: Google Pixel fold lækket via officielle billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.