GamingTophistorie

Google Stadia ankommer på Android TV og Nvidia Shield TV

Google er snart klar til at udrulle Stadia til flere enheder: Stadia ankommer på Android TV og Nvidia Shield TV, samt Chromecast med Google TV, plus en række andre enheder.

Stadia lander på flere forskellige Android TV-bokse, smart-tv’er og en række andre systemer den 23. juni 2021. Den forholdsvis nye Chromecast med Google TV, er også med på listen. Dette fremkom i en officiel bekræftelse fra Google.

Herunder er der en liste over de kommende understøttede enheder:

  • Chromecast med Google TV
  • Nvidia Shield TV
  • Nvidia Shield TV Pro
  • Philips 8215, 8505 og OLED 935/805 Series Android TVs
  • Xiaomi Mi Box 3 og Mi Box 4/Mi Box S
  • Hisense Android Smart TVs (U7G, U8G, U9G)
  • Walmart Onn FHD Streaming Stick and UHD Streaming Device

Det skal dog nævnes, at man stadig kan prøve Stadia på en Android TV-enhed, der endnu ikke er på listen over understøttede enheder. I så fald kan du afprøve den eksperimentelle understøttelse til Stadia på dit system. I og med at det er en eksperimentel funktion, er det altså ikke sikkert, at det kører problemfrit – men muligheden er der i hvert fald.

Afhængig af hvilken enhed/platform du spiller på, kan du bruge din smartphone og andre controllere, end Googles egen Stadia controller. Se kompatibilitet med forskellige controllere her: Stadia-compatible gamepads and screens


Læs også: Apple iPad Mini med helt nyt design lanceres senere i år

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.