fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Apple iPad Mini med helt nyt design lanceres senere i år

Ifølge en ny rapport, arbejder Apple på en iPad Mini med helt nyt design, som lanceres senere i år.

Den mindste tablet i Apples iPad-serie har mere eller mindre haft det samme aldrende design, i de sidste 6 års tid. Nu lyder det dog til, at der endelig er ændringer på vej senere i år.
iPad Mini står til at gennemgå en større ændring af designet, med en mindre ramme omkring skærmen, samt fjernelsen af Home-knappen. Designet bevæger sig derfor i retningen af iPad Pro og den nyeste iPad Air.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny iPad Pro med trådløs opladning og opdateret entry-level iPad

Rapporten stammer fra Bloomberg, hvor det også nævnes, at Apple arbejder på en ny iPad Pro med en glasbagside, som åbner op for trådløs opladning og muligvis MagSafe-kompatibilitet. Denne iPad Pro rygtes en lancering i 2022.

En opdateret entry-level iPad forventes også lande senere på året, sammen med den kommende iPad Mini.

“Ud over den næste generation af iPad Pro og iPad mini arbejder Apple også på en tyndere version af sin entry-level iPad rettet mod studerende. Dette produkt planlægges en lancering så tidligt som i slutningen af ​​dette år, omtrent på samme tid som den nye iPad mini.” Lyder det fra Bloomberg.

Større interesse for iPads grundet corona

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bloomberg hævder også, at Apple har oplevet større interesse for iPads i det sidste års tid, grundet hjemmearbejde i forbindelse med Covid-19. Salget af iPads steg desuden med 43% i løbet af de sidste seks måneder af 2020, sammenlignet med det forrige år.


Læs også: Ny billig 5G-telefon fra Samsung

Back to top button