×
Fremtidens HjemTophistorie

Google trækker støtten til Smart Displays

Har du købt Google Assistant Smart Displays fra tredjepart, er der dårligt nyt. Google vil ikke længere have noget med dem at gøre.

Efter at Google i 2018 præsenterede sine første Assistant-baserede Smart Displays, hoppede en række producenter med på vognen og lancerede deres egne varianter. Deriblandt Lenovo Smart Display, der er helt og aldeles afhængig af Googles styresystem.

Men nu har Google i det stille meddelt, at de ikke længere vil opdatere softwaren til Smart Displays fra tredjepart. Det skriver 9to5google.

Der blevet tilføjet til væsentligt afsnit til artiklen Foretag Duo-opkald på dine højttalere og smartskærme i Googles supportsystem:

“Vigtigt: Google leverer ikke længere softwareopdateringer til disse tredjeparts Smart Displays: Lenovo Smart Display (7″, 8″ & 10″), JBL Link View og LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display. Dette kan påvirke kvaliteten af video-opkald og -møder.”

Allerede i 2019 bekendtgjorde Google, at de stoppede udviklingen af det underlæggende styresystem i smartskærmene. I februar sidste år slukkede Google for web-browseren i smartskærme fra tredjepart, på grund af “sikkerhedsproblemer”.

Det lader til, at man skal vælge at købe Googles egne Nest-smartskærme, hvis man vil være nogenlunde sikker på, at de også virker om føje år …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.