×
Gadgets

Hemmelig fabrik laver OLED-skærme til iPhone 7

Overskriften er lidt af en påstand. Men den er ikke urealistisk. Skærmen på iPhone er god. Men på papiret er den noget bedaget i forhold til samtlige konkurrenter; opløsningen er lav og den er baseret på den “gamle” strømslugende LCD-teknologi. Både Samsung, LG og Sony er forlængst gået videre til OLED-teknologien, der kan give bedre farver, højere kontrast og derudover har et betydeligt mindre strømforbrug. Apple har brugt OLED-skærm på Apple Watch, men iPhone trænger simpelthen til et skridt op af den teknologiske trappestige.

Nu melder nyhedstjenesten Bloomberg, at Apple har åbnet et hemmelig laboratorium i Longran, Taiwan, der fokuserer fuldstændig på at udvikle skærme, der er tyndere, lettere og mere energivenlige. Ud over forbedring af den eksisterende LCD-teknologi, arbejdes der sandsynligvis på OLED, melder nyhedstjenesten.

Ifølge Bloomberg arbejder 50 teknikere i fabrikken; de er for manges vedkommende rekrutteret fra firmaerne AU Optronics og Qualcomm, der tidligere havde hjemme i bygningen.

Apple vil naturligvis ikke kommentere på spekulationerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.