×
Gadgets

Her er årets danske aprilsnarre fra tech-virksomheder

Se serier mens du sover og beskyt din Huawei P30-telefon med DNA-sikring. De danske tech-virksomheder har været opfindsomme 1. april ...

Medier og virksomheder forsøger traditionen tro at tage fusen på læserne den 1. april – og her på redaktionen har vi da også modtaget en stribe lidt … utroværdige … pressemeddelelser.

Hos både Jabra, den danske afdeling af Huawei og Canal Digital har de været kreative med nye, interessante produkter; fra et kæreste-headset over DNA.sikring af mobiltelefonen til en himstregims, der gør det muligt at følge med i favoritserien mens du sover.

Læs med her … Vi opdaterer listen løbende, hvis der dukker nye morsomheder op.

 

Jabra EarBuddy – verdens første headset til deling

Jabra EarBuddy

Jabra lancerer nu verdens første hovedtelefoner til deling – Jabra Earbud(dy)TM . Headsettet, der er udviklet med henblik på at kunne dele musikalske øjeblikke med hinanden, har en letvægts hovedbøjle, der uden problemer kan udvides, så den passer perfekt til ethvert venne- eller kærestepar, således at I ikke længere behøver at opleve musikken alene. 

De der er vilde med at benytte stemmekommandoer vil blive glade for at høre, at med blot et enkelt tryk kan Jabra Earbud(dy)TM forbinde til hele to stemmeassistent-apps. Denne smarte egenskab gør det muligt for brugerne uden problemer at forbinde til to smartphones på en gang, så du stadig kan høre fra din foretrukne stemmeassistent på din egen enhed samtidig med, at du deler magiske musikoplevelser med din ven eller kæreste. 

”At dele musikoplevelser er magisk og noget alle har et forhold til. Jabra Earbud(dy) sørger for, at det bliver en personlig oplevelse hver gang, og derfor kan musikken skræddersyes til dine behov – selv hvis oplevelsen deles med en anden. Sommeren står for døren, og der findes ikke et bedre tidspunkt at stikke hovederne sammen og skabe fantastiske musikoplevelser med de der betyder mest for dig”, siger Claus Fonnesbech, Senior Director hos Jabra. 

Jabra Earbud(dy) er kun tilgængeligt hos udvalgte forhandlere den 1. April 2019 til en pris på DKK1.599. 

 

Huawei klar med DNA-sikret smartphone

Et fingeraftryk er snart ikke nok til at låse din telefon op. Inden længe lancerer Huawei nemlig en helt speciel version af den nye Huawei P30 Pro, der vil have indbygget DNA-sikring. Den nye løsning betyder større sikkerhed, og så skal danskerne vænne sig til at åbne deres smartphone på en helt ny måde.

“Fingeraftrykslæsning er i forvejen meget sikker. Men med den nye løsning i P30 Pro, der kombinerer fingeraftryk og DNA, når vi op på en sikkerhedsprocent tæt på 100. Det er aldrig set før, og det bekræfter os jo i, at det er innovation og nyskabelse, der rykker Huawei fremad,” siger Marie Dam Feldborg, der er Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Det nye sikkerhedssystem hedder DNA-Unlock. Når brugeren lægger sin finger på fingeraftrykslæseren, aktiveres en podningsanordning, der gemmer sig i det lille hul til selfiekameraet på forsiden af telefonen. Ved hjælp af et hurtigt slik fra brugeren kan smartphonen afgøre, om spyttets DNA matcher ejermandens, og er det tilfældet, låses skærmen op.

Den nye, DNA-sikrede version af P30 Pro forventes at komme i salg i slutningen af maj til en vejledende pris på DKK 9.999.

 

Canal Digital lancerer epokegørende ny service

Det har længe været et problem for mange, at de simpelthen ikke kan nå at følge med i alle de serier, der løbende bliver lanceret af de store TV-producenter og streamingtjenester. Alle vil nødig gå glip af de populære titler, men tiden foran skærmen bliver sværere og sværere at prioritere i forhold til de mange spændende tilbud.

Det problem har fået Canal Digitals innovationsafdeling til at udvikle en teknologi, der gør, at vi, samtidig med at vi sover, kan opfatte, hvad der afspiller sig på en skærm, som er specialudviklet til ’Dreaming’. Skærmen ligner mest af alt en overdimensioneret skibrille, den er trådløs og fungerer via wi-fi. Skærmen afspiller det indhold, du vælger at opleve, mens du sover. Den fungerer med simkort og e-simkort, så Dreaming-skærmen kan bruges med mobilt netværk fx på rejser.

– Vi har arbejdet stenhårdt på projekt ’Dreaming’ gennem lang tid og er bestemt ikke kommet sovende til det resultat, vi præsenterer. Først inden for de seneste måneder er det lykkedes at tilpasse teknikken, så den nu, den 1. april, er tilgængelig for almindelige forbrugere. Det er vi utrolig stolte over, udtaler Claus Petersen, kommerciel direktør hos Canal Digital.

’Canal Digital Dreaming’ er som nævnt tilgængelig fra den 1. april og kræver blot et almindeligt abonnement hos Canal Digital for at kunne tages i brug.

 

Har du opdaget flere danske tech-relateredde aprilsnarre? Så den dem med os i kommentarfeltet nedenfor!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.