×
TeknologiTophistorie

Her er de danske TikTik videoer, der gik viralt

I dag løfter TikTok sløret for, hvilke videoer, trends og tendenser, der har været de mest populære i Danmark i løbet af 2022.

I dag løfter TikTok sløret for, hvilke videoer, trends og tendenser, der har været de mest populære i Danmark i løbet af 2022.

I 2022 er en lang række content creators slået igennem på TikTok, herunder Caroline Hannibal, der deler skønhedstips, og som nu har flere end 1,6 millioner følgere. Men også Aqua og populære sportsklubber som Skjern Håndbold og F.C. Midtjylland har gjort sig bemærket på TikTok. 

“Det har været et helt fantastisk år for TikTok, og vi er blæst bagover af alt det indhold, som vi ser fra danske brugere. Jeg er utrolig imponeret over alle de skøre, kreative, sjove, spændende, seriøse og vigtige videoer, de har lavet og delt i 2022. Hvordan de bruger platformen bredt og laver indhold om alt fra tunge, vigtige emner til humoristiske trends, musik og alt derimellem,” siger Parisa Khosravi, kommunikationschef for TikTok Nordics.

Disse danskere hitter på TikTok 

Blandt de mest fulgte danske konti på TikTok finder vi både kendte og nye navne. Alle kan lave indhold på TikTok, og det er listen herunder et tydeligt bevis på. 

  • Aqua har 931 tusind følgere og gør stort indtryk med gamle og ikoniske klassikere.
  • DJ Lilli har 2,8 mio. følgere og inspirerer globale brugere med sine DJ-skills.
  • Julemanden fra Skive har 2,2 mio. følgere og bringer julestemning frem hos danskerne.
  • Caroline Hannibal har 1,6 mio. følgere og deler ud af skønhedstips, særligt om Gua Sha.
  • Elias Zimakof har 1,4 mio. følgere og imponerer alle med sine tricks og stunts til parkour.
  • Kelly Louise Killjoy har 1,2 mio. følgere, der følger med i hendes skandinaviske univers.
  • Jesper Søndergaard har 595,7 tusind følgere og inspirerer med outfits fra kendisser.

Danske videoer der gik viralt

Alle, der er en del af TikToks community ved, at antallet af følgere ikke altid er det vigtigste, når det handler om at nå ud med sit indhold. Når en video først er ude, kan den få millioner af visninger på ganske kort tid. Årets danske videoer, der er gået viralt, omfatter mad, sport, søde dyr og legoklodser i en skøn forening.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.