Fremtidens Hjem

Her er dit år på Spotify 2019

23.495 minutter eller 16 døgn. Så meget tid brugte jeg på at lytte til Spotify i 2019. Hvad med dig? Spotify er klar med oversigten over dit forbrug.

Bered dig på at se dine venners (dårlige?) musiksmag smurt ud over de sociale medier i de næste par dage. Musiktjenesten Spotify har i dag åbnet for en af december måneds faste traditioner; listerne over den musik, vi hver især har lyttet til i årets løb.

Listerne indeholder typisk et par overraskelser; undertegnedes liste afspejler min datters nyfundne kærlighed til Michael Jackson. Tid til at få opgraderet til et Familieabonnment. Der er med garanti også et par pinligheder på din liste – for lige så nemt det er at finde musik på Spotify, lige så nemt er det at glemme den igen.

Årets udgave af Spotify Wrapped, som er den officielle titel, indeholder også en bonus i form af en oversigt over de musiknumre og kunstnere, man har lyttet mest til i hele årtiet – det er jo som bekendt det sidste år i dette årti.

Spotify Wrapped
Årets Spotify Wrapped bringer både årets og årtiets toplister.

For et par dage siden udgav Spotify også en liste over hvilke sange og kunstnere vi har lyttet mest til i året – både internationalt og herhjemme. 

Mest populære kunstnere i Danmark:

 1. Gilli
 2. Ed Sheeran
 3. Post Malone
 4. Khalid
 5. Billie Eilish

Mest populære musiknumre i Danmark:

 1. Vai Amor – Gilli
 2. Shallow – Bradley Cooper, Lady Gaga
 3. Paris – Lord Siva, Vera
 4. Dance Monkey – Tones and I
 5. Someone You Loved – Lewis Capaldi

Mest populære albums i Danmark:

 1. Kiko – Gilli
 2. Hollywood’s Bleeding – Post Malone
 3. When We All Fall Asleep, Where Do We Go? – Billie Eilish
 4. No. 6 Collaborations Project – Ed Sheeran
 5. A Star Is Born (Soundtrack) – Bradley Cooper & Lady Gaga

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.