Pixel
Teknologi

Her er dit år på Spotify

Der gemmer sig med garanti en pinlighed eller to på din liste over din mest streamede musik i 2017.

26.242 minutter eller 18 dage. Så meget af 2017 brugte jeg på at lytte til musik på Spotify. Det lyder voldsomt og jeg undres over, at Lis Sørensen-nummeret Uerstattelig er blandt de fem numre, jeg har spillet mest. Jeg hørte den da kun et par gange?

Der er med garanti også et par pinligheder på din liste – for lige så nemt det er at finde musik på Spotify, lige så nemt er det at glemme den igen.

Den tid på året …

December er den tid på året, hvor det rundes af og der præsenteres lister og i disse big data-tider er det svært at gemme sig. Spotify er klar med den årlige liste over den musik, du har lyttet mest til i året, der er gået – tjek din egen liste her: Your 2017 Wrapped.

Ud over at det kan være pinligt, så er det naturligvis også sjovt at se. Eksempelvis fornægter alder sig ikke; fire ud af de fem kunstnere, jeg har hørt mest, er kunstnere, der kom frem i 1980’erne.

Herunder undertegnedes liste …

Spotify

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close