×
Gadgets

Hjælp os med at kåre årets gadgets

Året nærmer sig sin afslutning og det er blevet på tide at sortere bukkene fra fårene; med andre ord – årets iNPUT Awards skydes hermed i gang. Fra højttalere til hovedtelefoner. Fra fitness til fladskærme. Kategorierne spænder vidt og vi har nomineret fem produkter i hver. Men hvem den endelige vinder bliver, det er op til dig, kære læser.

Følg nedenstående link og stem på dine favoritter. Her bliver du ført gennem stemmesedlen og de 11 kategorier. Til slut får du mulighed for at deltage i lodtrækningen om fine præmier, i form af den trådløse højttaler Sony SRS-X88 med wifi, Bluetooth, Spotify Connect, Google Cast m.m., samt gavekort til POWER.

Det endelige resultat af afstemningen og kåringen af årets bedste forbrugerelektronikprodukter 2015, bliver offentliggjort i en specialudgave af tabletmagasinet iNPUT medio december.

Alle, der hjælper med at stemme, kan deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Førstepræmie:
Sony SRS-X88 trådløs højttaler + gavekort på 1.000 kroner til POWER.

Andenpræmie:
Gavekort på 1.000 kroner til POWER.

Tredjepræmie:
Gavekort på 1.000 kroner til POWER.

Du kan deltage i afstemningen lige her!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.