×
Gadgets

iNPUT Fylder 5 år! Vind en OnePlus 5T

iNPUT fylder 5 - og vi har den helt perfekte konkurrence til at fejre det!

For præcis fem år siden udkom allerførste udgave af iNPUT på Google Play og Apples App Store. Siden har vi lavet 10 magasiner om året, der alle har kostet 0 kr.!

Fødselsdagen fejrer vi selvfølgelig med dig, kære bruger/læser/følger! Heldigvis var det ikke svært at finde en præmie, der er HELT perfekt til lejligheden: En OnePlus 5T! (Som vi i øvrigt har anmeldt her)

Alt du skal gøre for at deltage er at hoppe forbi vores Facebook side og give os et bud på, hvad du gerne ser mere af på iNPUT i fremtiden. Posten finder du allerøverst.

Giv os dit bedste forslag – så trækker vi en heldig vinder om præcis en uge.

HUSK: Vi opfordrer til, at du ikke deler opslaget – vi hader selv spam, så vi synes ikke, du skal spamme dine venner. Du er velkommen til at tagge nogen – og vi vil elske at du liker iNPUT, hvis du ikke allerede har gjort det. (Men det er ikke et krav for at være med i konkurrencen!)

 

Denne konkurrence er ikke associeret med Facebook på nogen måde. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Ansatte hos OnePlus og iNPUT kan ikke deltage.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.