×
Teknologi

Huawei lancerer nyt søgeværktøj til apps, nyheder og underholdning

I endnu et forsøg på at rive sig fri af Google lancerer Huawei nu en ny søgewidget, der bruger en særlig webcrawler-teknologi til at navigere på nettet.

Huawei kæmper fortsat en brav kamp mod de amerikanske sanktioner, der har lavet benspænd for kineserne gennem det sidste års tid. Ikke mindst forbuddet mod at bruge Googles apps – deriblandt Google Play – har ramt Huawei hårdt.

Alternativet, AppGallery, kan endnu ikke måle sig med hverken Google Play eller App Store. Derfor lancerer Huawei nu et nyt søgeværktøj, der skal gøre det lettere at finde rundt i app-junglen og søge sig frem til aktuelle nyheder og andet underholdning.

Find Apps powered by Petal Search bruger en særlig webcrawler-teknologi til at navigere rundt på nettet for at finde både apps, nyheder, billeder, musik og andet indhold. Allerede nu er funktionen tilgængelig i AppGallery, ligesom den på forhånd vil være installeret på Huaweis P40-serie (læs vores anmeldelse her).

– Med Find Apps Widget har vi skabt et søgeværktøj, der gør det nemt og intuitivt at søge i blandt en million apps og alle mulige former for underholdning direkte fra hjemmeskærmen på smartphonen. Ikke alene bliver søgeresultaterne bedre og mere relevante for den enkelte bruger. Funktionen er også med til at forbedre den samlede smartphone-oplevelse, siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Find Apps Widget er skabt i samarbejde med førende internationale eksperter i søgemaskineteknologi – blandt andre eksperter fra den franske søgemaskine Qwant og billedsøgemaskinen Yandex. Samarbejdet med eksperterne sikrer, at søgeværktøjet overholder de højeste standarder inden for datasikkerhed. lover Huawei.

Find Apps Widget kan downloades via AppGallery og vil på forhånd være installeret på Huawei-smartphones i P40-serien, herunder P40 Pro, P40 og P40 Lite. Funktionen er foreløbig tilgængelig i 45 lande og findes på 40 sprog, inklusiv dansk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.