×
Gadgets

Huawei Mate 10 Lite får ansigtsgenkendelse

Den populære Mate 10 Lite fra Huawei får i de kommende uger en opdatering, der giver den login via ansigtsgenkendelse og nye kamerafunktioner.

Huawei vil i de kommende uger udsende en softwareopdatering, der i den grad giver nye funktioner til Mate 10 Lite. Opdateringen giver Mate 10 Lite-ejere mulighed for at låse deres smartphone op via ansigtsgenkendelse. Som bonus får de samtidig nye kamerafunktioner.

Login med ansigtsgenkendelse

Ansigtsgenkendelsen aktiveres i smartphonens indstillinger, og herefter benyttes frontkameraet til at scanne ansigtet og give adgang til smartphonen.

Modsat iPhone X, hvor man skal slide til siden, efter ansigtet er genkendt, så giver den nye funktion på Mate 10 Lite mulighed for at åbne øjeblikkeligt, efter scanningen har fundet sted. Og hvis en fremmed forsøger at tilgå din smartphone, så vil kameraet registrere det og skjule informationer om beskeder og andet privat indhold.

AR selfie-funktion

Ud over den nye loginfunktion, så byder opdateringen på en AR-linse-funktion, hvor brugeren kan lege med virkeligheden og eksperimentere med baggrunde og elementer på sine selfies. Eksempelvis kan man udskifte en kedelig gråvejrsbaggrund med en solrig dag foran Eiffeltårnet.

Huaweis Mate 10 Lite er yderst populær i Danmark og var blandt andet den bedst sælgende smartphone hos Telia i janaur måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.