Gadgets
Coronavirus

Huawei Matebook X Pro skal sætte gang i udviklingen af bærbare

BARCELONA: Der blev, som ventet, ikke hevet nye mobiler op af hatten på Huaweis store Mobile World Congress-event i dag. Derimod kunne kineserne præsentere sin nye Matebook X Pro og ambitioner om at sparke gang i udviklingen af notebooks.

– Hvis vi kigger på smartphone-markedet, så er der sket utroligt meget bare de seneste år. Men kigger man på markedet for notebooks, så er udviklingskurven slet ikke lige så stejl. Med MateBook X Pro har vi forsøgt at sætte gang i udviklingen, så forbrugerne kan blive ved med at finde produkter på hylderne, der matcher deres behov – og overstiger forventningerne,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager hos Huawei, i en pressemeddelelse.

Skærmen fylder det hele

Matebook X Pro er ifølge Huawai verdens første FullScreen- computer med trykfølsom skærm, pakket ind i et yderst slankt design – 1,46 cm er computeren på det tykkeste sted.

Skærmen er 3:2-format og har en opløsning på 3.000 x 2.000 pixels (250 ppi, red.). Skærmen fylder hele 91 procent af fladen, sammenlignet med 88 procent på forgængeren Matebook X fra sidste år. Skærmen drives af er GeForce MX150-grafikkort.

Kamera gemt i knap

I det hele taget er computeren, trods den lidne størrelse, proppet med al den teknologi, man kan ønske sig af en moderne bærbar; fra USB-C opladning over fingeratrykslæser til Thunderbolt 3-forbindelser.

Matebook X Pro er desuden udstyret med det nye sort indenfor surroundlyd, nemlig Dolby Atmos. Computeren har indbygget fire højttalere og en subwoofer.

En lille gimmick er ddt indbyggede webkamera, der er gemt væk i en knap i computerens tastatur og kan vippes frem med et tryk.

Der er endnu ingen informationer om hverken lanceringsdato eller pris.

Her er de kolde fakta:

Skærm: 13,9 tommer LPTS, 3.000 x 2.000 pixels.
Processor: Intel Core i5 eller i7
Grafik: GeForce MX150 med 2 GB RAM, Intel UHD Graphics 620
Harddisk: 256/512 GB SSD
Dimensioner: 304 x 217 x 14,6 mm
Vægt: 1,33 kilo

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.