fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Huawei Watch 3 med HarmonyOS lander 2. juni

Huawei har bekræftet, at Huawei Watch 3 lanceres sammen med selskabets eget HarmonyOS styresystem den 2. juni.

Huawei har nu offentliggjort, at de holder et lancerings-event for deres eget styresystem, HarmonyOS, den 2. juni. Ydermere har de bekræftet, at eventet også byder på en lancering af Huawei Watch 3 – samt at det bliver det første smartwatch, der er baseret på HarmonyOS.

HarmonyOS er det styresystem, som Huawei har bygget på, siden amerikanerne satte dem på den sorte liste og Huawei dermed mistede muligheden for at installere Googles tjenester på sine mobiletelefoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Huawei Watch 3 Series kommer, ifølge rygterne, til at består af to modeller; en almindelig og en Pro-udgave. Ligesom det er tilfældet med de tidligere ure fra kineserne, vil fokus ligge på sundhed. Huawei fortæller, at de nye ure vil rumme mange nye funktioner, deriblandt muligheden for at måle kropstemperatur og åndedræt.

Rygterne hævder, at Huawei Watch 3 vil få en helt nu grafisk brugerflade, der er mere ‘passende’ til den runde formfaktor, som Huawei har valgt. På eksempelvis Huawei Watch GT 2 kunne tekst ‘forsvinde’, fordi linjerne var for lange til den runde skærm (læs vores anmeldelse her).

HarmonyOS
Tidligere lækkede illustrationer af HarmonyOS-brugerfladen til smartwatches.

Nu med eSIM

Rygterne svirrer også, at Huawei Watch 3 Series vil understøtte eSIM; noget der nok skal vække glæde. Det vil førte det muligt at foretage og modtage opkald uden en telefon i nærheden – ligesom uret altid vil være online, så der kan hentes data og notifikationer selv om man er udenfor telefonens rækkevidde.

Mere interessant bliver det, om Huawei rykker videre end sundhed. De har tidligere sagt, at Internet of Things-delen bliver prioriteret i HarmonyOS. Noget som i den grad manglede i tidligere ure. Måske kan vi endelig få et “rigtigt” smartwatch med mulighed for at betjene hjemmets intelligente enheder – noget som Apple Watch nærmest har haft monopol på, kva dets mulighed for at installere apps på uret.

Ingen blodtryksmåler

Til gengæld siger rygterne, at der heller ikke kommer blodtryksmåler i uret i denne omgang. Han Gang fra Huawei Consumer Business Group har tidligere meddelt, at det første Huawei-smartwatch med blodtryksmåling vil blive lanceret i anden halvdel af 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi holder naturligvis øje med eventet og vil dele alle nyheder derfra her på siden.

Back to top button