×
Belysning

Hue Felicity

Philips Hue er ikke kun pærer - der findes også lamper i serien. Blandt andet Hue Felicity, der er en ekstremt simpel lampe.

Vi har skrevet meget om Philips Hue, og er generelt kæmpe fans af systemet her på redaktionen. Men én ting er de mange forskellige typer pærer (se vores videoguide her), du kan få til Hue systemet, noget andet er, at Philips faktisk sælger lamper med Hue indbygget. Eller, som i tilfældet med Hue Felicity, faktisk bare en “almindelig” lampe, der sælges sammen med en Hue pære.

Diskret lampe

Designet er ikke just overvældende eller spektakulært. Hue Felicity består af to stykker plastik, der sættes sammen omkring pæren. Formen er den diskret sfære. Det interessante er faktisk ikke, hvordan selve lampen er designet, men mere hvordan lyset fra den fordeles. Hvis den bruges i en stue og lyset tilpasses rigtigt, giver den et behageligt lys, der fordeles godt i rummet.

Byggekvalitet mangler det sidste

Egentlig er det lidt underligt, for resten af Hue serien fremstår generelt rigtigt solid og som kram. Men Felicity virker en smule mere “plastikagtig” end de fleste andre produkter i serien. Det føler man især, når man sætter lampen sammen – den virker bare lidt ustabil. Det er ikke noget, man kan se når den er tændt og står på reolen eller bordet, men det trækker alligevel lidt ned.

Ingen farver

Med til lampen følger en “hvid” pære – altså en pære, der kun har hvide nuancer, fra kold til varm. Det er ikke et enormt problem, da det er de farver de fleste alligevel vil bruge, men når lampen er udformet som den er, ville det måske give mere mening at det var en farvet pære, der var med i kassen. Til gengæld er det fedt, at Philips har inkluderet en fjernbetjening. I sig selv koster den ca. 200 kr., så det bringer reelt lampens pris ned på 550 kr. Samtidig gør det, at lampen også kan bruges uden at man har en hub til Hue – omend mulighederne med hubben bør gøre den obligatorisk.

Udmærket til prisen

Hue Felicity er en udmærket lampe, der giver et pænt lys. Byggekvaliteten er ikke helt i top, men du får en del for pengene, taget i betragtning at der følger en fjernbetjening med. Som en tilføjelse til et Hue system er Felicity en fin løsning hvis du ikke allerede har en lampe, du vil bruge.

Philips Hue Felicity

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 749 kr.

Philips Hue Felicity udstråler ikke just kvalitet. Men for omkring 750 kr. får du en fin lampe til dit Hue system.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.