Fremtidens Hjem

Hue med Bluetooth er landet i Danmark

De nye Philips Hue med Bluetooth, der kan styres direkte fra mobilen uden brug af bridge, er kommet til landet i to størrelser.

Signify meddeler, at de nye Philips Hue med Bluetooth er kommet til salg i alle europæiske lande – naturligvis inklusive Danmark. I første omgang har firmaet sendt to udgaver afsted, nemlig E27-udgaven i tre varianter samt GU10-udgaven til spots. Samtidig har Signify ændret designet på den farvede GU10, så den nu passer bedre, da den er kortere end den tidligere udgave.

Fordelen ved de nye Bluetooth-udrustede Hue-pærer er, at de ikke har brug for en bridge eller hub for at fungere. I modsætning til tidligere modeller. I stedet kan de monteres direkte i fatningen og betjenes via en app på mobiltelefonen. Pærerne kan altså være et valg til dem, der vil snuse til Hue-systemet, inden de går all-in med bridge og dertilhørende flere avancerede funktioner. 

Via appen kan man blandt andet:

  • Tænde og slukke lyset ligesom man kan dæmpe lyset i pærerne. 
  • Vælge mellem millioner af farver og nuancer af hvid.
  • Bruge præindstillede scener.
  • Oprette flere brugere til samme lyssystem.

Philips Hue med Bluetooth virker også sammen med digitale assistenter; i første omgang virker pærerne med Amazon Alexa, men der skulle komme understøttelse for Google Home og Google Nest-enheder inden længe, loves det. Indtil da har man stadig brug for en bridge, hvis man vil benytte Google Assistant.

Priserne på de nye Hue med Bluetooth er en snas højere end dem uden Bluetooth. Eksempelvis kan E27 White Ambience med Bluetooh købes for 229 kroner, mens modellen uden Bluetooth koster 194 kroner.   

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.