Fremtidens Hjem

Philips Hue med Bluetooth kan bruges uden bridge

Signify gør det nemmere at komme i gang, ved hjælp af en ny serie af Philips Hue-pærer med Bluetooth, der kan bruges uden at være koblet til en bridge.

Philips Hue er blevet en kolossal succes. Mildest talt. Men en af de barrierer, der måske har forhindret endnu større udbredelse er, at systemet hidtil har været afhængig af en såkaldt bridge, der skal tilsluttes routeren. Det kan opfattes som besværligt og øger desuden prisen, hvis man vil i gang med Hues intelligente belysning. Måske er det derfor, at der nu udsendes en helt ny bunke Hue-pærer under navnet Philips Hue with Bluetooth; de behøver nemlig ikke en bridge. I hvert fald ikke i første omgang. På sigt kan de nemlig snildt kobles sammen med en ny eller eksisterede bridge, så funktionaliteten kan udvides.

Philips Hue med Bluetooth kan betjenes direkte fra den selvstændige app, Philips Hue Bluetooth (iOS og Android), der er lavet til lejligheden. Via appen kan man blandt andet:

  • Tænde og slukke lyset ligesom man kan dæmpe lyset i pærerne.
  • Vælge mellem millioner af farver og nuancer af hvid.
  • Bruge præindstillede scener.
  • Oprette flere brugere til samme lyssystem.

Philips Hue med Bluetooth virker også sammen med digitale assistenter; i første omgang virker pærerne med Amazon Alexa, men der skulle komme understøttelse for Google Home og Google Nest-enheder inden længe, loves det. Indtil da har man stadig brug for en bridge, hvis man vil benytte Google Assistant.

Bluetooth-produkterne kommer til E27-fatninger og GU10 i tre varianter; White (19,95€), White Ambience (29,95€) og White and Color Ambience (59,95€). De kommer på markedet herhjemme i løbet af efteråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.