GadgetsTophistorie

Hundedyr eltandbørste får intelligent oplader

Med iOSense flytter intelligensen fra mobilen og over i opladeren. Oral-B har netop præsenteret nyeste model af deres flagskibstandbørste.

Er du typen, der kan finde på at smide 3.300 kroner på disken for en elektrisk tandbørste, så læs videre. Oral-B har introduceret den seneste model i flagskibsserien iO, nemlig efterfølgeren til den to år gamle iO9. Den store nyhed i iO10, som den hedder, er slet ikke selve tandbørsten, men derimod iOSense opladeren.

Oral-B har nemlig flyttet noget af intelligensen fra den medfølgende app til opladeren. Således kan den i realtid guide dig til hvordan, hvor og hvornår du skal børste for at få den optimale rengøring af tandsættet.

Via et lille display og seks farvede LED-pærer fortæller iOSense:

  • Hvornår du skal børste. Den timer den optimale børstetid og har et Wi-Fi drevet ur.
  • Hvor skal du børste. De seks LED-lys på enheden repræsenterer forskellige zoner i munden, og går fra blå til hvid, når du er færdig med at børste den respektive børstezone. Når alle lys er hvide, har du børstet alle områder længe nok.
  • Sådan børster du. Hvis du har børstet for hårdt lyser iOSense-enheden op i realtid og et rødt lys kommer til syne.

iOSense er også en magnetisk opladerder oplader tandbørsten på cirka tre timer. Den kommer med en Power2Go-rejseoplader, som gør dig i stand til at oplade tandbørsten, når du er på farten.

App med 3D-grafik

Oplysninger om zoner kunne på Oral-B iO9 (læs vores anmeldelse her) kun tilgås via en app på mobilen.

App’en er fortsat aktiv og giver fortsat mere dybdegående feedback efter hver børstesession. Der kan sættes personlige mål, ligesom den leverer 3D-grafik der identificerer de forskellige områder af munden for at kunne vise, når hver del af munden er tilstrækkeligt børstet.

Med syv børsteindstillinger kan du tilpasse børstningen yderligere efter dine personlige behov. Via LED-skærmen på Oral-B iO10 kan du vælge mellem børsteindstillinger som Whitening, Super Sensitive eller Intensive.

Oral-B iO10 med iOSense er i butikkerne nu til en vejlendede pris på 3.299 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.