TeknologiTophistorie

Hvad er værdien på en brugt iPhone? Ny side hjælper med svaret

Skal du købe eller sælge en brugt iPhone, er det en ide at kigge forbi en ny dansk side, der holder øje med priserne.

Hvad er en brugt iPhone egentlig værd? I takt med at flere er blevet opmærksomme på klimaproblemerne, er der også flere, som gerne vil handle brugt. Hver dag bliver der nemlig smidt tonsvis af elektronisk affald på lossepladsen. 

Derfor er markedet for gamle mobiler og computer også vokset hurtigt. Der er både private forhandlere, genbrugssider og professionelle reparatører af gammel elektronik. Priser og kvalitet kan derfor også variere voldsomt. Og som forbruger kan det være svært at finde hoved og hale i det hele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det vil de gerne hjælpe med hos Brugtpris.dk, der gennemsøger nettet, og finder gennemsnitsprisen på gamle iPhones. Og de tæller ikke kun private forhandlere på DBA og Facebook, men også de professionelle genbrugsforhandlere med.

Når du klikker ind på en specifik iPhone-model, får du med det samme gennemsnitsprisen for en genbrugt model serveret. Samtidig vises også en graf over prisudviklingen gennem tiden. Og hvis du vil sælge en brugt iPhone, kan du se, hvor prislejet ligger.

brugt iPhone
Skærmbillede fra brugtpris.dk.

Eksempelvis viser hjemmesiden, at der er 122 eksemplarer af iPhone 11 til salg – og at gennemsnitsprisen er på 4.500 kroner.

Ud over iPhones viser hjemmesiden også brugtpriser på enkelte MacBook-computere og spillekonsoller.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button