TeknologiTophistorie

I næste uge får Facebook [også] podcasts

Med start i næste uge, kan du forvente at se podcasts galore i dit Facebook-feed. Nu vil det sociale medie også være med på legen.

Der er podcasts her, der og alle vegne efterhånden, så naturligvis vil Facebook også lege med. De har trods alt nærmest alt andet – inklusive datingtjeneste og “gule sider” – så hvorfor ikke. Det sociale medie vil give ejere af sider anvisninger til upload af podcasts i starten af næste uge.

Ifølge en artikel fra The Verge har Facebook allerede sendt en mail til udvalgte sideejere, for at oplyse dem om den nye funktion. iNPUT har dog ikke modtaget, så måske det kun handler om amerikanske sider i første omgang?

Sideejerne vil kunne definere et RSS-feed til podcastepisoderne, der så vil begynde at dukke op i nyhedsfeed’et, fortæller mediet. Samtidig fortæller Facebook, at de inden længe introducerer en ny “Clips”-funktion, der gør det muligt for podcast-lytterne at sende specifikke dele af podcasten til venner eller lægge det i deres nyhedsfeed.

podcasts
Foto: The Verge

Lyd er i det hele taget i Facebooks fokus i disse måneder. Senere på året vil Facebook også introducere såkaldte “SoundBites”, der er en funktion der gør det muligt at udgive små lydklip på tjenesten. En slags stemmebeskeder til din Facebook-tidslinje.

Her på iNPUT har vi naturligvis også en podcast. Vi har faktisk to. Dem kan du læse mere om på denne side.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.