×

Podcast

For at gøre det lettere for dig at få adgang til vores videoindhold, har vi snittet to målrettede podcasts til dig; den ene med vores 60-sekunders-anmeldelser, den anden dedikeret helt og holdent til elbiler. Se dem herunder og husk at give dem en bedømmelse, så vi fornemmer om vi rammer helt ved siden af. På forhånd mange tak.

60-sekunders-anmeldelser

Denne podcast er et supplement vil vores skrevne anmeldelser og giver et hurtigt overblik over fordele og ulemper ved de produkter, vi tester. Der er altid link til den komplette og mere uddybende anmeldelse på episde-siden.

Elbiler

Denne podcast er dedikeret helt og holdent til elbiler. Her kommer både anmeldelser og smugkig af aktuelle elbiler på det danske marked.

Husk, du kan også finde alt vores videoindhold på Youtube – du finder vores kanal lige her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.