×
Gadgets

IFA: B&O klar med ny bærbar højttaler

B&O Play er B&O’s “billige” subbrand – altså det navn, hvorunder de sender deres lidt billigere produkter på gaden. Men Play er ikke just billigt, hvilket den nye A6 også er beviset på; med et prisskilt på 7.499 kr. placerer højttaleren sig i den absolutte top når det kommer til prisen for bluetooth musikanlæg. Til gengæld indrømmer vi gerne, at den ser mere end almindeligt lækker ud.

Virker med alle store standarder

BeoPlay A6 virker med alle de vigtigste standarder, så hvad enten du har en iPhone der kan levere lyd via AirPlay eller en Androidenhed, der leverer via bluetooth eller DLNA, så kan BeoPLay A6 klare det.

Højttaleren er produceret med stof fra tekstil virksomheden Kvadrat, som har meget erfaring med designtekstiler. Det nye design skiller sig da også ud fra mængden, og leder tankerne hen på konkurrenten Libratone, der også har kvalitetstekstiler som et af sine varemærker.

BeoPlay A6 kommer i en lys grå, blå, rød og mørkegrå.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.