×
GadgetsTophistorie

Ikea introducerer Vappeby: En Bluetooth-højttaler med lys og Spotify Tap

Den nye højtaler-lampe Vappeby fra Ikea, kan spille musik via. Bluetooth og er den første af sin slags med Spotify Tap.

Vi hørte første gang om Vappeby-højtaleren sidste år, men nu er den her endelig.

Læs også: Ny Ikea-højttaler med indbygget lampe

Den nye Vappeby-højtaler er designet som en lanterne, med et lille håndtag i toppen, der gør det muligt at tage den med rundt omkring. Lampen har en indbygget LED-pære med to lys-niveuaer. Afspilning af musik sker nemt over Bluetooth og med understøttelse af Spotify Tap, kan man nemt starte musikken med et enkelt tryk. Vappeby er desuden IP65 certificeret, så den kan sagtens klare en smule regn og vand.

Op til 13 timers batteritid

Batteriet i Vappeby er på 3.300 mAh og kan ifølge Ikea spille i 11-13 timer med lyset tændt, samt volumen på halv styrke. Lampen oplades via. et medfølgende USB-C kabel, en oplader medfølger dog ikke.

Ikea Vappeby i grå og blå

Pris og tilgængelighed

Ikea Vappeby fås i grå eller blå og lander i varehusene i april måned. Den danske pris er dog endnu ukendt, men i USA koster den $65, hvilket direkte omregnet svarer til 440 kroner.

Læs også: Rygte: Ny iPad Pro med MagSafe og M2-chip lanceres til efterår

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.