fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Ny Ikea-højttaler med indbygget lampe

Ikea Vappeby er en udendørs Bluetooth-højttaler med Spotify Tap og indbygget belysning.

Ikea gør klar til at lancere en paddehatteformet Bluetooth-højttaler til udendørs brug. Den hedder Ikea Vappeby og er ikke en del af Sonos | Ikea Symfonisk-serien. Højttaleren har indbygget lampe, men det mest interessante er, at den har en dedikeret Spotify-knap ved navn Spotify Tap.

Informationerne om højttaleren er lækket via ansøgningen til den amerikanske myndighed FCC og nyhedstjenesten The Verge har fundet frem til dokumenterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spotify Tap er en funktion, der gør det muligt at fortsætte afspilningen fra andre enheder. Har du lyttet til en spilleliste på telefonen, kan et tryk på knappen fortsætte afspilningen på Ikea Vappeby. Det er ikke nogen ny funktion, men det er – så vidt vides – første gang den integreres i en Bluetooth-højttaler.

Ikea Vappeby

Dokumenterne afslører videre, at højttaleren er forsynet med en IP65-certificering, hvilket betyder, at den kan klare både støv og regnskyl. Men ikke en tur i poolen. Ligesom Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe har den integreret lampe med en pære på 20 lumen (2700 kelvin). Altså ikke nogen spot, men fin til hyggebelysning ved havebordet.

Det indbyggede batteri giver op til 13 timers musik og lys, når volumen og lysstyrke er sat til 50 procent, fortæller Ikea. Den genoplades via et indbygget USB-C stik.

Det er uvist hvornår Ikea Vappeby rammer hylderne i kædens møbelcentre, men der går sandsynligvis ikke lang tid før den bliver helt officiel, nu hvor den er godkendt af FCC. Prisen er heller ikke kendt, men et bud er, at den bliver væsentlig billigere end Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe, der koster omkring en tusindelap.

The Verge har trukket nedenstående to fotos af Vappeby ud af FCC-dokumenterne:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button