×
GadgetsTophistorie

Rygte: Ny iPad Pro med MagSafe og M2-chip lanceres til efterår

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple en ny iPad Pro med et nyt design, opladning via. MagSafe, samt med den kommende M2-chip.

Apples iPad Pro har mere eller mindre kørt med det samme design siden 2018, hvor opgraderinger siden da, har været i den interne hardware. Nu er der dog en helt ny model på vej, Ifølge Bloomberg.

Bagside i aluminium/glas med MagSafe

Denne iPad Pro vil angiveligt byde på flere nyheder, herunder trådløs MagSafe-opladning, som vi har set på iPhone, et nyt design med en bagside i glas og aluminium, samt den rygtede M2-chip. Bagsiden lyder til at være udført i aluminium, men med Apple-logoet i glas. Denne kombination vil give mulighed for trådløs opladning.

Lanceres i månederne september-november

Samme kilde hævder desuden, at Apple planlægger at præsentere den kommende iPad Pro med M2-chip engang imellem september måned og november i år. Det forventes ligeledes også, at vi vil se andre produkter med M2 senere i år, herunder en MacBook Pro, MacBook Air og en Mac Mini.

Læs mere om dette her: Rygte: Ny MacBook Pro 13″ og Mac Mini med M2-chip lander senere på året

Apple har dog ikke bekræftet rygterne, så de skal selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: Rygte: PS5 Pro kommer i 2023

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.