×
Fremtidens HjemTophistorie

Ikea lancerer lightstrip til 250 kroner

Ikea Ormanäs er en HomeKit-kompatibel LED-lightstrip, der kan kobles på det intelligente hjem via Dirigera-hub'en.

Philips Hue Lightstrip har altid været et yderst populært produkt. Nu har Ikea lanceret en direkte konkurrent i form af Ormanäs. En LED-lightstrip, der kan koble sig på Apple HomeKit via Dirigera-hub’en. Den understøtter også både Google Home og Amazon Alexa.

Med sine fire meter er den dobbelt så lang som Hue-udgaven, men koster under det halve. Den kan også klippes til, så den passer til det sted, man vil montere den. Til gengæld kan den, ifølge billederne på Ikeas hjemmeside, ikke styre hver enkelt led individuelt, som de dyrere Lightstrip-løsninger kan.

Der er også en anden hage; i skrivende stund er den udelukkende lanceret i Holland. Det er dog ikke unormalt, at Ikea søsætter produkter i enkelte lande først, for derefter at rulle dem bredere ud.

Ikea Ormanäs står til 29,99 euro på den hollandske side, hvilket svarer til bare 224 kroner. Mon ikke den kommer til at koste 249 herhjemme? Ikea beskriver ders lightstrip således:

“Lyset fra denne LED lysliste skaber en hyggelig atmosfære, uanset hvor du vælger at placere den. LED lysbåndet er bøjelig, så du nemt kan fastgøre den bag tv’et eller en reol. Du kan nemt gøre båndet kortere ved at klippe den de steder, hvor den er markeret med et lille saks-symbol. Den er let at montere – bare fjern papiret fra den selvklæbende tape og sæt lysbåndet fast, hvor du vil have det.”

Det er uvist hvornår Ikea Ormanäs kommer til de danske møbelvarehuse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.