×
GadgetsTophistorie

Ikea pladespiller kommer til oktober – her er prisen

Den 6. oktober slippes Obegränsed-kollektionen løs i Ikea-varehusene, inklusive en pladespiller til 999 kroner.

Der er nu kommet både dato og pris på den Ikea pladespiller, vi fortalte om tidligere på sommeren. Den er en del af Obegränsad-kollektionen, der er lavet i samarbejde med med DJ-gruppen Swedish House Mafia.

Obegränsad-tingene sættes til salg den 6. oktober og er kun tilgængelig i “en begrænset periode”, som Ikea skriver. Pladespilleren har fået en prislap på overkommelige 999 kroner.

Ud over pladespilleren består kollektionen, der er skabt til “kreativ og musikalsk udfoldelse i hjemmet”, af følgende produkter. LED bord-, væg og gulvlamper, ur, opsats til computer, højtaler og LP-plader, bord, reoler, lænestol, tasker, gulvtæppe, hjemmesko (!), tæppe og pudebetræk.

Ikea pladespiller
En del af Obegränsad-kollektionen. Hjemmeskoene skimtes under stolen til højre… (foto: Ikea).

Swedish House Mafia håber, at Obegränsad kan være et springbræt for hjemmeartisterne til at sætte gang i deres kreative og musikalske karrierer.

– Vi plejede selv at finde på kreative måder at tilpasse Ikea-møbler til vores liv som unge musikere, så samarbejdet er formet omkring vores egen personlige rejse og de behov, man har, når man først starter ud i musikkens verden, siger Swedish House Mafia.

Der er endnu ikke nogen som tekniske informationer om den kommende Ikea pladespiller. Vi ved dog, at den er kablet – den har både phono-stik og 3,5 mm jackstik til en ekstern højttaler. Den fungerer blandt andet sammen med Ikea Eneby højttaleren, loves det.

Det havde ellers været temmelig oplagt at have udstyret pladespilleren med wi-fi, så den kunne fungere med Sonos | Ikea Symfonisk højttalerne …

ikea pladespiller
Detalje fra pladespilleren.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.