×
GadgetsTophistorie

Ikea udvider med Obegränsad pladespiller

Ikea og dj-trioen Swedish House Mafia har lavet kollektionen Obegränsat, der blandt andet rummer den første Ikea pladespiller.

Jaja, det måtte jo komme – en Ikea pladespiller. Obegränsat er navnet på serien, der er skabt i samarbejde med dj-trioen Swedish House Mafia. Ud over pladespilleren består kollektionen af et bord, der er snittet til musikproduktion og en lænestol. Alle tre produkter lanceres til efteråret.

Ifølge Ikea skal pladespilleren “hylde den tidløse glæde ved at lytte til musik på vinylplader”. De fortæller videre, at den har en “stilfuld, minimalistisk stil”.

Ærgerligt nok har den ikke trådløs tilslutning, så den kunne fungere med Sonos | Ikea Symfonisk højttalerne. Det ville ellers have været fikst. I stedet er Ikea pladespiller forsynet med både phono-stik, så den kan sluttes til et anlæg, samt et 3,5 mm jackstik til en ekstern højttaler. Den fungerer blandt andet sammen med Ikea Eneby højttaleren, loves det.

Der er endnu ikke nogen som helst tekniske informationer om den kommende Ikea pladespiller. Men kva tilslutningen med 3,5mm stik må vi gå ud fra, at den har indbygget RIAA. På billederne ses også to knapper; sansynligvis er den ene tænd/sluk, mens den anden skifter mellem 33 og 45 rpm.

Obegränsat kollektionen kommer i øvrigt til at bestå af mere end 30 forskellige produkter, loves det. Indtil videre er det kun tre, der er præsenteret.

Er du interesseret i pladespillere bør du i øvrigt også læse vores (efterhånden lidt bedagede) stortest af pladespillere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.