×
Fremtidens HjemTophistorie

Ikea brygger på en ny trådløs lysdæmper

Ikea Rodret er dukket op i Ikeas app, men endnu ikke i butikken. Den minder om storebror Styrbar, men er rektangulær.

Det lader til, at Trådfri-folket får endnu en trådløs lysdæmper at vælge mellem. Ikea Rodret er endnu ikke kommet til salg i butikkerne, men den er dukket op i den seneste opdatering af Ikea Home Smart app’en. Ikea skriver:

“Vi præsenterer den nye trådløse Rodret lysdæmper! Nu er det nemt for alle at bruge smartbelysning. Brug lysdæmperen til at tænde, slukke eller dæmpe op til 10 lyskilder med ét tryk., og opnå den perfekte belysning til enhver stemning”.

Inde i app’en er det også muligt at hente information om lysdæmperen. Her kan man blandt andet se, at Ikea Rodret får strøm fra et almindeligt AAA-batteri. Vores kon-kolleger fra svenske Teknikveckan har taget skærmbilleder fra app’en, som kan ses herunder.

Ikea Rodret
Skærmbilleder: Teknikveckan.

På trods af, at lysdæmperen nu advertiseres i app’en, har Ikea endnu ikke udgivet nogen informationer om hverken tilgængelighed eller pris.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.