Fremtidens HjemTophistorie

Ikonisk Panton-lampe er blevet trådløs

Forlæng aftnerne og den gode stemning på terrassen med ledningsfri LED-udgave af Verner Pantons ikoniske Panthella Portable.

Der er ikke nogen grund til at ned på stil, selv om man sidder på terrassen eller i campingvognen; det er Panthella Portable et godt bevis på. Louis Poulsen har klippet ledningen af den klassiske Verner Panton-designede-lampe fra 1971 og udrustet den med både batteri og en LED-pære, så den kan tages med og skabe stemning overalt.

Ligesom den originale lampe i metal sender Panthella Portable lyset nedad, hvor det reflekteres i den trompetformede fod. ”Den skaber overordnet et mere douce lys, eftersom gennemsigtigheden i opalskærmen og refleksionen af det nedadrettede lys i skærmens indvendige side giver et blidere lys og udtryk,” fortæller Louis Poulsen.

Panthella Portable bordlampen er, udover at være ledningsfri, også dæmpbar, og kan derfor indstilles efter behov. Dette gøres via en knap, der er placeret på lampens fod. Lampen har en brændtid på op til fem timer ved 100 procent lysstyrke – og kan genoplades igen via USB-stikket.

Panthella Portable

Portable er mindre end den originale lampe – den har en diameter på 16 centimeter og en højde på 23 centimeter – og den er fremstillet af akryl. Foden er dog støbt aluminium. Den indbyggede LED-pære har en farvetemperatur på 2.700 kelvin (en glødepære har typisk en kelvin på 2.800) og kan lyse med op til 230 lumen. Prisen for banditten er 1.495 kr. og den rammer butikkerne i slutningen af juni måned.

Panthella Portable

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.